VORES VALG AF HUNDEFODER & PLEJEPRODUKTER

"FLATAZOR Pro-Nutrition er hunde- og kattefoder i absolut topkvalitet som tilgodeser dit kæledyrs behov på alle bedst tænkelige måder!

Men FLATAZOR Pro-Nutrition er også mere end bare hunde- og kattefoder i topkvalitet. Flatazor Pro-Nutrition hjælper din hund eller kat gennem hele livet til optimal velvære og sundhed, gennem ”skræddersyede” produkter tilpasset hundens og kattens daglige ernæringsbehov, alder, størrelse og aktivitetsniveau. Flatazor Pro-Nutrition er udelukkende fremstillet af de aller bedste råvarer og indeholder ingen former for biprodukter."

 

40 ESSENTIELLE NÆRINGSSTOFFER

Pro-Nutrition Flatazor´s ernæringseksperter har specielt udvalgt et stort antal ingredienser for deres gavlige indvirkning på vores kæledyrs sundhed.

Flatazor Pro-Nutrition indeholder Organolysats som er en naturlig biologisk sammensætning udvundet af dybthavsfisk.

Organolysats er patenteret og findes derfor kun i produkter fra FLATAZOR.

Organolysats er afgørende for din hunds eller kats balance og trivsel, da det har et højt indhold af aminosyrer, Omega3 fedtsyrer, vitaminer og naturlige antioxidanter.

Organolysats sikrer:

• Sund hud og skinnende og blank pels

• vitalitet og stærkt immunforsvar

• Styrkelse af tarmfloraen for en optimal fordøjelse

 

MERE END 50 ÅRS INNOVATION

Flatazor Pro-Nutrition er produktet af Sopral´s ekspertise og know-how inden for fremstillingen af hunde- og kattefoder af absolut topkvalitet.

Sopral er et fransk familieejet firma med mere end 50 års erfaring inden for produktion af hunde- katte og hestefoder i aller højeste kvalitet.

 

Sopral benytter den nyeste viden inden for forskning i sin produktion og fabrikken er helt unik i den måde den producerer og pakker.

Produktionen foregår i et meget sikkert miljø som lægger stor vægt på kombinationen af høj kvalitet, fleksibilitet og industriel effektivitet.

Hele processen foregår i en absolut optimal sundhedsmæssig sikkerhed som garanterer at foderet er helt fri for sundhedsskadelige elementer.

Fabrikken blev designet til at imødekomme Soprals 4 hovedkrav:

Kvalitet, præstation, sikkerhed og service.

For at kunne producere det bedste foder, lægger Sopral meget stor vægt på forskning og udvikling gennem:

 

  • Grundlæggende forskning gennem den nyeste viden om ernæring til hunde og katte.

  • Daglig kontakt med professionelle hunde- og kattefolk.

  • En meget skrap udvælgelse af råvarer af absolut højeste kvalitet, med særlige og effektive egenskaber.

  • Sopral er ISO 9002 certificeret siden 1997og ISO 9001 siden 2003 samt iso 50001 certificeret.
     

Pro-Nutritions produkter indeholder ikke farvestoffer og produceres udelukkende af GMO-frie råvarer, nøje udvalgt fra naturen, for deres høje kvalitet for at kunne producere perfekt afbalancerede måltider til hunde og katte.