NYT & OPDATERET

16.06.2019

Der er sket MEGET siden sidst. Nu da Facebook er kommet for at blive er der jo snart ikke mere tilbage på en hjemmeside at fortælle. Men dog vil jeg opdatere lidt hist og pist.

Vores unge hund Cola har fået det sidste Cert og kan nu kalde sig DKCH+J i en alder af kun 2 år og 2 måneder. Det er vidst aldrig set før. Helt fantastisk af den unge chokofant. Ham glæder vi os til at hvad kan udrette når han vokser til. 

Veteranen Pablo har været på 3 udstillinger i samme weekend og det gik helt forrygende. Han inkasserede 3 x Veteran Cert og er nu Dansk Veteran Champion. Desuden blev han 3 x BEST IN SHOW veteran på de 3 udstillinger så det er jo helt forrygende.

Colas far Pepzi har her i weekenden været til Retrievermesterskab og blev placeret som nr. 6 med udmærkelse! Det er vi så stolte af. Det er vidst også første gang en Champion har stået i finalen på et Retrievermesterskab i Danmark. Sikke en weekend.

 

08.04.2019

Pepzi har været på B-prøve i vinderklassen og fik en FLOT 3. vinder placering!

22.03.2019

Pepzi har været på officiel Working Test i vinderklassen i Flatcoat Regi og simpelthen om han ikke gik hele vejen og blev 1.vinder! En utrolig flot præstation.

 

07.01.2019

Vi er MEGA stolte over at kunne fortælle at Cola er:
 

ÅRETS HUND WORK & SHOW 2018 I DANMARK
 

Cola fylder først 2 år til April så det er virkelig noget af en bedrift! Årets hund er mest vindende på udstilling og markprøve året igennem :)